Indkøbskurv

0 vare(r) - 0,00 kr.
Din indkøbskurv er tom!

Om Jersild Vin

Jersild Vin er etableret i 2008, som følge af ønsket om at udvikle specielle vinområder og producenter på det danske marked. Indehaver Erik Jersilds vininteresse begyndte i 1994 da han fik en vinbog i julegave. Dette blev startskuddet til en altopslugende interesse, der i løbet af få år fik ham til at tage på mange vinrejser, afholde vinmiddage og i sidste ende i 1998 at skifte job til restaurationsbranchen. Her startede han på den nu hedengangne 2-stjernede Restaurant Kommandanten og blev hurtigt medlem af Dansk Sommelierforening. Herefter gik turen til Søllerød Kro der med sit store vinkort gav Erik større udfordringer med hensyn til mad og vinsammensætninger. Efter en årrække her skiftede Erik nu til en anden klassiker; Krogs Fiskerestaurant og var her ansvarlig for at opbygge vinkortet, på det tidspunkt med fokus på de helt store, franske rariteter.

I sommeren 2007 blev en vinrejse til Jura udslagsgivende for fremtiden som vinimportør. På rundtur til områdets bedste producenter gik det op for Erik hvor fantastiske disse lidt spøjse Juravine er til mad, og på daværende tidspunkt var der næsten ingen at finde i Danmark. En hurtig beslutning blev taget, og en lille palle vin blev indkøbt. Den blev efterhånden fulgt af mange og Jersild Vin var en realitet.

Jersild Vin importerer franske og italienske vine fra udvalgte områder og producenter, hvor vi er sikre på høj kvalitet. Vi besøger som regel alle producenterne flere gange årligt, så vi altid følger med i udviklingen og årgangenes karakter. Vi besøger også på disse rejser adskillige andre producenter, både nye og etablerede, det kunne jo være der var en enkelt der slap gennem nåleøjet, og kom med i denne portefølje.


 Vores service omfatter:

  • Salg af vine til restauranter i hele Danmark
  • Salg af vine til virksomheder og private
  • Vejledning og rådgivning om vin, her under også menu- og vin sammensætning
  • Udarbejdelse og opsætning af vinkort